Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (2024)

4.5

76 Beoordelingen

Skip to the end of the images gallery

Niet meer leverbaar.

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (1)

Skip to the beginning of the images gallery

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op
  • Specificaties
  • Downloads
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Downloads
  • Beschrijving

Specificaties

Algemene informatie

Artikelnummer 162594
EAN 5410288000329
Fabrikantnaam LUXLINE PLUS TL T5 13W 29-530 3000K 517mm G5

i

De aanbevolen hoeveelheid verwijst naar het aantal producten dat door de fabrikant is voorverpakt. Wanneer je deze hoeveelheid koopt, leveren wij de producten in het originele pakket van de fabrikant.

Aantal in omdoos 25

i

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (2)Onze All-in garantie is volledig in de productprijs inbegrepen en dekt zowel verborgen gebreken als technische gebreken van het product die zijn opgetreden vóór levering. De garantietermijn verschilt per product en loopt uiteen van 1 jaar tot maximaal 7 jaar.

Lampdirect All-in garantie 1 jaar

i

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (3)Iedere lamp of armatuur is voorzien van energielabel A t/m G. Energielabel A is het meest efficiënt en G het minst efficiënt. LED verlichting is de meest duurzame verlichtingstechniek. Zelfs als LED's label E of lager hebben, besparen ze nog 70% aan energie ten opzichte van conventionele verlichting met hetzelfde energielabel. Dus waarom hetzelfde label? Om LED merken te motiveren nog duurzamer te worden.

Energielabel G
Energielabel oud A

i

De levensduur is een indicatie van het aantal uur dat een product mee gaat. Het gaat hierbij alleen om de uren dat het product daadwerkelijk aan staat. Bij LED verlichting ligt de levensduur aanzienlijk hoger dan bij conventionele verlichting. LED verlichting gaat dus veel langer mee. Hoe lang je een product daadwerkelijk kunt gebruiken, ligt aan de mate van het (dagelijks) gebruik.

Levensduur (uur) 10000

Technische Informatie

i

De techniek geeft de werkingsbasis van een lichtbron aan. Het meest bekende en energiezuinige voorbeeld hiervan is LED. Andere technieken zijn onder andere halogeen, gasontlading, TL (fluorescerend) en de gloeilamp.

Techniek TL

i

Het wattage geeft weer hoeveel energie een LED lamp, LED armatuur of conventionele lichtbron verbruikt tijdens het verlichten. Bij LED verlichting is het aantal Watt aanzienlijk lager dan bij conventionele verlichting.

Wattage 13

i

Wanneer je verlichting dimt, hoeft er niet het volledige vermogen te worden gebruikt. Je bespaart daardoor dus extra aan energiekosten. Ook kun je met dimbare lampen een extra gezellige sfeer creëren. Hou er rekening mee dat je voor het dimmen van LED verlichting een LED dimmer nodig hebt. Meer weten over het dimmen van verlichting? Lees dan onze blog.

Dimbaar Dimbaar i.c.m. een dimbaar voorschakelapparaat

i

De lampvoet (fitting) is het gedeelte van de lamp dat in het armatuur bevestigd wordt. Vervang jouw lamp altijd door een lamp met dezelfde lampvoet. Het getal achter de letter(s) geeft informatie over de fitting weer. E27 geeft bijvoorbeeld aan dat de schroeffitting een doorsnede van 27mm heeft. Bij GU10 is de afstand tussen de twee pinnetjes 10mm.

Lampvoet (fitting) G5 (T5/TL5)

i

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (4)

Lichtkleur (Kelvin) 3000K - Warm Wit

i

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (5)De kleurcode is een combinatie van de kleurweergave (CRI) en lichtkleur (Kelvin). Het eerste getal is de kleurweergave (1 = zeer slechte kleurweergave, 9 = maximale kleurechtheid). Het tweede en derde cijfer betreft de lichtkleur. Een lamp met kleurcode 830 heeft bijvoorbeeld een goede kleurweergave en straalt een warm wit licht uit (3000K), waar een lamp met de kleurcode 940 een uitstekende CRI heeft en een koel wit licht (4000K) uitstraalt.

Kleurcode 530 Warm wit

i

De kleurweergave wordt ook wel Colour Rendering Index (CRI) genoemd en geeft aan in hoeverre een lichtbron kleuren weergeeft, ten opzichte van de werkelijke kleuren in daglicht. Bij producten met een goede (80-89 Ra) of uitstekende (90-99 Ra) kleurweergave zijn er minimale afwijkingen in het kleurenspectrum zichtbaar. Meer weten over de kleurweergave bij verlichting? Lees dan onze blog.

Kleurweergave (Ra) 50-59

i

De lichtopbrengst (Lumen), geeft weer hoe krachtig het uitgestraalde licht is. Dit is belangrijk om te weten om de juiste sfeer te creëren. 0 tot 400 Lumen is bij uitstek geschikt voor accent- of sfeerverlichting. Een hoger aantal Lumen is, afhankelijk van de grootte van de ruimte, beter geschikt als ondersteunende- of basisverlichting. Heb je plafonds hoger dan 4 meter, dan is een lichtopbrengst van minimaal 8000lm aan te raden indien heldere verliching gewenst is (vb. in werkomgevingen).

Lichtopbrengst (Lumen) 880

i

De Lumen Watt verhouding (lm/W) geeft aan hoe efficiënt een lichtbron omgaat met energie. Hierbij delen we het aantal lumen door het wattage. Hoe hoger het getal, hoe efficiënter een product is qua energieconsumptie. LED verlichting heeft een aanzienlijk hogere lumen/Watt verhouding dan conventionele verlichting.

Lumen Watt Verhouding (Lm/W) 67.7
Voorschakelapparaat benodigd Ja

i

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (6)Overstappen op LED TL? Check dan altijd even het wattage van je huidige TL verlichting. Dit wattage is namelijk gekoppeld een aan bepaalde lengte. 18W betreft bijvoorbeeld een TL buis van 60cm. Bij een LED buis staat altijd in de producttitel weergegeven welk wattage TL buis het vervangt. Deze waarde is ook de leidraad om te bepalen of de LED buis in jouw oude armatuur past.

Lengte TL-Buis 52cm

i

Met deze filter kun je jouw zoekopdracht verfijnen door specifieke soorten lichtbronnen te selecteren. Kies uit opties zoals LED-lampen, LED-buizen of LED-spots om de perfecte verlichtingsoplossing voor uw behoeften te vinden.

Type product TL-5 / T5 Buizen

Afmetingen

i

Waar de lengte van een lichtbron voor staat, is afhankelijk van het type lamp. Bij (LED) TL buizen spreek je letterlijk van de lengte van de buis. De lengte bij een (LED) spot of lamp wijst op de diameter van het breedste stuk van de lichtbron. Dat is vooral goed om te weten indien je te maken hebt met een smal armatuur.

Lengte (mm) 520
Diameter (mm) 16

i

De vorm vertelt iets over het design van een LED lamp of conventionele lamp. Dit omschrijft letterlijk het ontwerp van de lichtbron, bijvoorbeeld een peer of kaarsvorm. In sommige gevallen zegt de benaming van een product ook iets over de afmeting. Een GU10 AR111 LED spot bijvoorbeeld heeft een diameter van 111mm.

Vorm Buislamp

Downloads

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (7) Productspecificaties

Beschrijving Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm

De Sylvania T5 F13W/29-530 G5 Luxline Standard Warm White spotgoedkoop! Geniet van Sylvania-kwaliteit met aanzienlijke kortingen voor grotere hoeveelheden! Heeft u vragen of wilt u uw bestelling telefonisch plaatsen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Karakteristieken Sylvania T5 F13W/29-530 G5 Luxline Standard Warm White

De Sylvania T5 Standard Luxline Plus zijn korte fluorescentie lampen en zijn ideaal voor toepassingen waar de ruimte beperkt is.

De buizen zijn eenvoudig in uw armatuur te plaatsen dankzij de G5 lampvoet. De TL-buizen hebben een lengte van 517 mm.

De lamp heeft een mooi warm witte kleur door de kleurtemperatuur van 3000K.

Een kleurweergave van 50-59Ra wordt voor veel toepassingen gebruikt. Met een levensduur van 10000 branduren gaat de lichtbron erg lang mee en is vervanging minder vaak nodig. Bovendien heeft de Sylvania T5 F13W/29-530 G5 Luxline Standard Warm White energielabel A, en is daardoor milieuvriendelijk.

Waar is de Sylvania T5 F13W/29-530 G5 Luxline Standard Warm White te gebruiken?

De buis wordt veelal gebruikt in scholen en op kantoren. Door de wame witte kleur is het voor deze toepassingsgebieden zeer geschikt. Het geeft een warme sfeer, maar alles blijft goed zichtbaar door het witte tintje.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Klantenservice

Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Lichtadvies

Dinsdag - Woensdag : 08.30u - 12.00u

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 76 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Sylvania Luxline Standard T5 13W - 530 Warm Wit | 52cm (2024)

References

Top Articles
Bank and ATM Locations in 33870 in Sebring FL
Site Planning and Design Handbook
Academic Calendar Pbsc
Comenity Pay Ns Web Payment
Nehemiah 6 Kjv
Deshaun Watson Timeline: What Has Occurred Since First Lawsuit Filed
Retail Jobs For Teens Near Me
Lkq Pull-A-Part
Editado Como Google Translate
NYC Drilled on Variant Response as Vaccine Limits Push State Appointments to Mid-April
Blooket Botter
Walgreens Boots Alliance, Inc.: Konsensus der Analysten und Kursziel | A12HJF | US9314271084 | MarketScreener
PNC Bank Review 2024
When His Eyes Opened Chapter 3096
Perse03_
Ma.speedtest.rcn/Merlin
Devotion Showtimes Near Amc Classic Shiloh 14
Haslam Metrics
Real Caca Girl Leak
Unveiling The Fascination: Makayla Campinos Video
M Life Insider
Covenant Funeral Service Stafford Obituaries
18002226885
Rockcastle County Schools Calendar
Bx11
Female Same Size Vore Thread
Configuring TPM 2.0 on a 6.7 ESXi host
Pcc Skilled Nursing Login
Clash of Clans: Best Hero Equipment For The Archer Queen, Ranked
How To Pause Tamagotchi Gen 2
Small Party Hall Near Me
Hyvee.com Login
Diminutiv: Definition, Bedeutung und Beispiele
Distance To Indianapolis
Visit.lasd
Most Popular Pub food in Lipetsk, Lipetsk Oblast, Russia
Raley Scrubs - Midtown
Wocs Failure Rate
Ebk Jaaybo Net Worth
Heatinghelp The Wall
Coacht Message Boards: A Comprehensive - Techbizcore
Kortni Floribama Shore Drugs
Build:Mechanist - Power Mechanist
Luciipurrrr_
Antonin Balthazar Lévy
Cheap Cars for Sale in Colorado Springs, CO
Registrar Lls
Reli Stocktwits
Was genau ist eine pillow princess?
Ap Bio Unit 2 Progress Check Mcq
The most memorable songs from '90s movies
Ktbs Payroll Login
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6538

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.