Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (2024)

5.0

192 Beoordelingen

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Alternatieven

Philips MASTER Super 80 T5 Short 13W - 840 Koel Wit | 52cm

13,31 10,86 excl. BTW incl. BTW

  • Specificaties
  • Downloads
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Downloads
  • Beschrijving

Specificaties

Algemene informatie

Artikelnummer 110108
EAN 8711500704757
Fabrikantnaam TL Mini 13W/33-640

i

De aanbevolen hoeveelheid verwijst naar het aantal producten dat door de fabrikant is voorverpakt. Wanneer je deze hoeveelheid koopt, leveren wij de producten in het originele pakket van de fabrikant.

Aantal in omdoos 250

i

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (3)Onze All-in garantie is volledig in de productprijs inbegrepen en dekt zowel verborgen gebreken als technische gebreken van het product die zijn opgetreden vóór levering. De garantietermijn verschilt per product en loopt uiteen van 1 jaar tot maximaal 7 jaar.

Lampdirect All-in garantie 1 jaar

i

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (4)Iedere lamp of armatuur is voorzien van energielabel A t/m G. Energielabel A is het meest efficiënt en G het minst efficiënt. LED verlichting is de meest duurzame verlichtingstechniek. Zelfs als LED's label E of lager hebben, besparen ze nog 70% aan energie ten opzichte van conventionele verlichting met hetzelfde energielabel. Dus waarom hetzelfde label? Om LED merken te motiveren nog duurzamer te worden.

Energielabel G
Energielabel oud A

i

De levensduur is een indicatie van het aantal uur dat een product mee gaat. Het gaat hierbij alleen om de uren dat het product daadwerkelijk aan staat. Bij LED verlichting ligt de levensduur aanzienlijk hoger dan bij conventionele verlichting. LED verlichting gaat dus veel langer mee. Hoe lang je een product daadwerkelijk kunt gebruiken, ligt aan de mate van het (dagelijks) gebruik.

Levensduur (uur) 10000

Technische Informatie

i

De techniek geeft de werkingsbasis van een lichtbron aan. Het meest bekende en energiezuinige voorbeeld hiervan is LED. Andere technieken zijn onder andere halogeen, gasontlading, TL (fluorescerend) en de gloeilamp.

Techniek TL

i

Het wattage geeft weer hoeveel energie een LED lamp, LED armatuur of conventionele lichtbron verbruikt tijdens het verlichten. Bij LED verlichting is het aantal Watt aanzienlijk lager dan bij conventionele verlichting.

Wattage 13

i

Wanneer je verlichting dimt, hoeft er niet het volledige vermogen te worden gebruikt. Je bespaart daardoor dus extra aan energiekosten. Ook kun je met dimbare lampen een extra gezellige sfeer creëren. Hou er rekening mee dat je voor het dimmen van LED verlichting een LED dimmer nodig hebt. Meer weten over het dimmen van verlichting? Lees dan onze blog.

Dimbaar Dimbaar i.c.m. een dimbaar voorschakelapparaat

i

De lampvoet (fitting) is het gedeelte van de lamp dat in het armatuur bevestigd wordt. Vervang jouw lamp altijd door een lamp met dezelfde lampvoet. Het getal achter de letter(s) geeft informatie over de fitting weer. E27 geeft bijvoorbeeld aan dat de schroeffitting een doorsnede van 27mm heeft. Bij GU10 is de afstand tussen de twee pinnetjes 10mm.

Lampvoet (fitting) G5 (T5/TL5)

i

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (5)

Lichtkleur (Kelvin) 4000K - Koel Wit

i

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (6)De kleurcode is een combinatie van de kleurweergave (CRI) en lichtkleur (Kelvin). Het eerste getal is de kleurweergave (1 = zeer slechte kleurweergave, 9 = maximale kleurechtheid). Het tweede en derde cijfer betreft de lichtkleur. Een lamp met kleurcode 830 heeft bijvoorbeeld een goede kleurweergave en straalt een warm wit licht uit (3000K), waar een lamp met de kleurcode 940 een uitstekende CRI heeft en een koel wit licht (4000K) uitstraalt.

Kleurcode 640 Koel wit

i

De kleurweergave wordt ook wel Colour Rendering Index (CRI) genoemd en geeft aan in hoeverre een lichtbron kleuren weergeeft, ten opzichte van de werkelijke kleuren in daglicht. Bij producten met een goede (80-89 Ra) of uitstekende (90-99 Ra) kleurweergave zijn er minimale afwijkingen in het kleurenspectrum zichtbaar. Meer weten over de kleurweergave bij verlichting? Lees dan onze blog.

Kleurweergave (Ra) 60-69

i

De lichtopbrengst (Lumen), geeft weer hoe krachtig het uitgestraalde licht is. Dit is belangrijk om te weten om de juiste sfeer te creëren. 0 tot 400 Lumen is bij uitstek geschikt voor accent- of sfeerverlichting. Een hoger aantal Lumen is, afhankelijk van de grootte van de ruimte, beter geschikt als ondersteunende- of basisverlichting. Heb je plafonds hoger dan 4 meter, dan is een lichtopbrengst van minimaal 8000lm aan te raden indien heldere verliching gewenst is (vb. in werkomgevingen).

Lichtopbrengst (Lumen) 835

i

De Lumen Watt verhouding (lm/W) geeft aan hoe efficiënt een lichtbron omgaat met energie. Hierbij delen we het aantal lumen door het wattage. Hoe hoger het getal, hoe efficiënter een product is qua energieconsumptie. LED verlichting heeft een aanzienlijk hogere lumen/Watt verhouding dan conventionele verlichting.

Lumen Watt Verhouding (Lm/W) 71.5
Voorschakelapparaat benodigd Ja

i

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (7)Overstappen op LED TL? Check dan altijd even het wattage van je huidige TL verlichting. Dit wattage is namelijk gekoppeld een aan bepaalde lengte. 18W betreft bijvoorbeeld een TL buis van 60cm. Bij een LED buis staat altijd in de producttitel weergegeven welk wattage TL buis het vervangt. Deze waarde is ook de leidraad om te bepalen of de LED buis in jouw oude armatuur past.

Lengte TL-Buis 52cm

i

Met deze filter kun je jouw zoekopdracht verfijnen door specifieke soorten lichtbronnen te selecteren. Kies uit opties zoals LED-lampen, LED-buizen of LED-spots om de perfecte verlichtingsoplossing voor uw behoeften te vinden.

Type product TL-5 / T5 Buizen

Lamp Informatie

EOC8 70475727

Afmetingen

i

Waar de lengte van een lichtbron voor staat, is afhankelijk van het type lamp. Bij (LED) TL buizen spreek je letterlijk van de lengte van de buis. De lengte bij een (LED) spot of lamp wijst op de diameter van het breedste stuk van de lichtbron. Dat is vooral goed om te weten indien je te maken hebt met een smal armatuur.

Lengte (mm) 520
Diameter (mm) 16

i

De exacte vorm vertelt iets over het design van een LED lamp of conventionele lamp. Dit betreft de technische benaming van de lampvorm, waarbij de letter(s) het ontwerp van de lichtbron beschrijven en het cijfer iets zegt over de afmeting van de lamp. P45 betekent bijvoorbeeld een peervorm met een diameter van 45mm, waar G125 een globevorm betreft met een diameter van 125mm.

Exacte vorm T5

Downloads

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (8) Productinformatieblad 8711500704757

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (9) Productspecificaties

Beschrijving Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm

Deze mini TL buis van Philips heeft een aantal specifieke kenmerken:

  • Compacte TL buis
  • Lage kleurweergave
  • Koel wit licht
  • Levensduur en garantie

Compacte TL buis

Deze TL buis heeft de kleine afmeting van 52 cm en een diameter van 16 mm. De buis heeft een G5 fitting en gebruikt 13W. Door de compacte afmetingen wordt deze buis voornamelijk gebruikt als inbouwverlichting voor meubel-, spiegel, en kastverlichting.

Lage kleurweergave

De TL mini is speciaal ontwikkeld voor toepassing in beperkte ruimte waar kleurweergave en rendement niet de belangrijkste factoren zijn, zoals oriëntatie- en noodverlichting.

Koel wit licht

De kleur koel wit licht is een heldere kleur die energiek overkomt. Gebruik deze kleur daarom bijvoorbeeld als bureaulamp of inbouwverlichting. Je kunt deze kleur ook toepassen in hallen of trappen

Levensduur en garantie

Deze TL Mini heeft een levensduur van 8.000 uur. Het eerste jaar na aanschaf kan je gebruik maken van de Lampdirect All-in garantie. Mocht dit product binnen een jaar defect raken, staat onze klantenservice voor je klaar met een passende oplossing.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 192 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Philips T5 Short 13W - 640 Koel Wit | 52cm (2024)

References

Top Articles
Bloom Whey Protein Isolate Review: Tried And Tested By A Health Editor
Howdy Porta
The Advantages of Secure Single Sign-on on the BenQ Board
Proto Ultima Exoplating
Can Banks Take Your Money To Pay Off Debts? StepChange
The Phenomenon of the Breckie Hill Shower Video Understanding Its Impact and Implications - Business Scoop
Td Share The Green Referral Credit
Main Moon Ashland Ohio Menu
Cherry Downloadcenter
Ups Cc Center
Chesapeake Wv Topix
What is international trade and explain its types?
Pebble Keys 2 K380s Bluetooth Keyboard | Logitech
Craigslist Farm And Garden Yakima Wa
Faotp Meaning In Text
Tabdil Tarikh
Post-Tribune Obits
Best Charter Schools Tampa
Wac 182
Ar Kendrithyst
Warren P. on SoundBetter
Managing Your Activision Account
Sophia Garapetian Twitter
Publix Store 1304
Prey For The Devil Showtimes Near Amc Ford City 14
Frontier Internet Outage Davenport Fl
360 Training Food Handlers Final Exam Answers 2022
Meritain Prior Authorization List
Maine Marine Forecast Gyx
Bluestacks How To Change Master Instance
Littleton U Pull Inventory
Watch ESPN - Stream Live Sports & ESPN Originals
Wym Urban Dictionary
Heiwa Coin
Fototour verlassener Fliegerhorst Schönwald [Lost Place Brandenburg]
Persona 5 R Fusion Calculator
Vernon Autoplex
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
Sa 0 Spn 2659 Fmi 18
Rachel Pizzolato Age, Height, Wiki, Net Worth, Measurement
Curaleaf Announces Majority Stake and Forms Strategic Partnership with Germany's Four 20 Pharma, a Fully EU-GMP & GDP Licensed Producer and Distributor of Medical Cannabis
Natick Mall Directory Map
Uc Davis Tech Management Minor
30 Day Long Range Weather for 82801 (Sheridan), Wyoming. Weather Outlook for 30 Days From Today.
Vegan Eggplant Parmesan
Beaufort Mugfaces Last 72 Hours
Saratoga Otb Results
Extraordinary Life: He Was A Feminist, Concerned With Power And Privilege
Kieaira.boo
Craigslist.com Hawaii
4215 Tapper Rd Norton Oh 44203
Unit 8 Homework 3 Trigonometry
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6528

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.