Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (2024)

4.5

416 Beoordelingen

Skip to the end of the images gallery

Niet meer leverbaar.

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (1)

Skip to the beginning of the images gallery

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op
  • Specificaties
  • Downloads
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Downloads
  • Beschrijving

Specificaties

Algemene informatie

Artikelnummer 162181
EAN 4050300008974
Fabrikantnaam L 13W/640 FLH1

i

De aanbevolen hoeveelheid verwijst naar het aantal producten dat door de fabrikant is voorverpakt. Wanneer je deze hoeveelheid koopt, leveren wij de producten in het originele pakket van de fabrikant.

Aantal in omdoos 25

i

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (2)Onze All-in garantie is volledig in de productprijs inbegrepen en dekt zowel verborgen gebreken als technische gebreken van het product die zijn opgetreden vóór levering. De garantietermijn verschilt per product en loopt uiteen van 1 jaar tot maximaal 7 jaar.

Lampdirect All-in garantie 1 jaar

i

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (3)Iedere lamp of armatuur is voorzien van energielabel A t/m G. Energielabel A is het meest efficiënt en G het minst efficiënt. LED verlichting is de meest duurzame verlichtingstechniek. Zelfs als LED's label E of lager hebben, besparen ze nog 70% aan energie ten opzichte van conventionele verlichting met hetzelfde energielabel. Dus waarom hetzelfde label? Om LED merken te motiveren nog duurzamer te worden.

Energielabel G
Energielabel oud A

i

De levensduur is een indicatie van het aantal uur dat een product mee gaat. Het gaat hierbij alleen om de uren dat het product daadwerkelijk aan staat. Bij LED verlichting ligt de levensduur aanzienlijk hoger dan bij conventionele verlichting. LED verlichting gaat dus veel langer mee. Hoe lang je een product daadwerkelijk kunt gebruiken, ligt aan de mate van het (dagelijks) gebruik.

Levensduur (uur) 10000

Technische Informatie

i

De techniek geeft de werkingsbasis van een lichtbron aan. Het meest bekende en energiezuinige voorbeeld hiervan is LED. Andere technieken zijn onder andere halogeen, gasontlading, TL (fluorescerend) en de gloeilamp.

Techniek TL

i

Het wattage geeft weer hoeveel energie een LED lamp, LED armatuur of conventionele lichtbron verbruikt tijdens het verlichten. Bij LED verlichting is het aantal Watt aanzienlijk lager dan bij conventionele verlichting.

Wattage 13

i

Wanneer je verlichting dimt, hoeft er niet het volledige vermogen te worden gebruikt. Je bespaart daardoor dus extra aan energiekosten. Ook kun je met dimbare lampen een extra gezellige sfeer creëren. Hou er rekening mee dat je voor het dimmen van LED verlichting een LED dimmer nodig hebt. Meer weten over het dimmen van verlichting? Lees dan onze blog.

Dimbaar Dimbaar i.c.m. een dimbaar voorschakelapparaat

i

De lampvoet (fitting) is het gedeelte van de lamp dat in het armatuur bevestigd wordt. Vervang jouw lamp altijd door een lamp met dezelfde lampvoet. Het getal achter de letter(s) geeft informatie over de fitting weer. E27 geeft bijvoorbeeld aan dat de schroeffitting een doorsnede van 27mm heeft. Bij GU10 is de afstand tussen de twee pinnetjes 10mm.

Lampvoet (fitting) G5 (T5/TL5)

i

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (4)

Lichtkleur (Kelvin) 4000K - Koel Wit

i

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (5)De kleurcode is een combinatie van de kleurweergave (CRI) en lichtkleur (Kelvin). Het eerste getal is de kleurweergave (1 = zeer slechte kleurweergave, 9 = maximale kleurechtheid). Het tweede en derde cijfer betreft de lichtkleur. Een lamp met kleurcode 830 heeft bijvoorbeeld een goede kleurweergave en straalt een warm wit licht uit (3000K), waar een lamp met de kleurcode 940 een uitstekende CRI heeft en een koel wit licht (4000K) uitstraalt.

Kleurcode 640 Koel wit

i

De kleurweergave wordt ook wel Colour Rendering Index (CRI) genoemd en geeft aan in hoeverre een lichtbron kleuren weergeeft, ten opzichte van de werkelijke kleuren in daglicht. Bij producten met een goede (80-89 Ra) of uitstekende (90-99 Ra) kleurweergave zijn er minimale afwijkingen in het kleurenspectrum zichtbaar. Meer weten over de kleurweergave bij verlichting? Lees dan onze blog.

Kleurweergave (Ra) 60-69

i

De lichtopbrengst (Lumen), geeft weer hoe krachtig het uitgestraalde licht is. Dit is belangrijk om te weten om de juiste sfeer te creëren. 0 tot 400 Lumen is bij uitstek geschikt voor accent- of sfeerverlichting. Een hoger aantal Lumen is, afhankelijk van de grootte van de ruimte, beter geschikt als ondersteunende- of basisverlichting. Heb je plafonds hoger dan 4 meter, dan is een lichtopbrengst van minimaal 8000lm aan te raden indien heldere verliching gewenst is (vb. in werkomgevingen).

Lichtopbrengst (Lumen) 830

i

De Lumen Watt verhouding (lm/W) geeft aan hoe efficiënt een lichtbron omgaat met energie. Hierbij delen we het aantal lumen door het wattage. Hoe hoger het getal, hoe efficiënter een product is qua energieconsumptie. LED verlichting heeft een aanzienlijk hogere lumen/Watt verhouding dan conventionele verlichting.

Lumen Watt Verhouding (Lm/W) 63
Voorschakelapparaat benodigd Ja

i

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (6)Overstappen op LED TL? Check dan altijd even het wattage van je huidige TL verlichting. Dit wattage is namelijk gekoppeld een aan bepaalde lengte. 18W betreft bijvoorbeeld een TL buis van 60cm. Bij een LED buis staat altijd in de producttitel weergegeven welk wattage TL buis het vervangt. Deze waarde is ook de leidraad om te bepalen of de LED buis in jouw oude armatuur past.

Lengte TL-Buis 52cm
Sensor Zonder sensor

i

Met deze filter kun je jouw zoekopdracht verfijnen door specifieke soorten lichtbronnen te selecteren. Kies uit opties zoals LED-lampen, LED-buizen of LED-spots om de perfecte verlichtingsoplossing voor uw behoeften te vinden.

Type product TL-5 / T5 Buizen

Afmetingen

i

Waar de lengte van een lichtbron voor staat, is afhankelijk van het type lamp. Bij (LED) TL buizen spreek je letterlijk van de lengte van de buis. De lengte bij een (LED) spot of lamp wijst op de diameter van het breedste stuk van de lichtbron. Dat is vooral goed om te weten indien je te maken hebt met een smal armatuur.

Lengte (mm) 517
Diameter (mm) 16

i

De vorm vertelt iets over het design van een LED lamp of conventionele lamp. Dit omschrijft letterlijk het ontwerp van de lichtbron, bijvoorbeeld een peer of kaarsvorm. In sommige gevallen zegt de benaming van een product ook iets over de afmeting. Een GU10 AR111 LED spot bijvoorbeeld heeft een diameter van 111mm.

Vorm Buislamp

i

De exacte vorm vertelt iets over het design van een LED lamp of conventionele lamp. Dit betreft de technische benaming van de lampvorm, waarbij de letter(s) het ontwerp van de lichtbron beschrijven en het cijfer iets zegt over de afmeting van de lamp. P45 betekent bijvoorbeeld een peervorm met een diameter van 45mm, waar G125 een globevorm betreft met een diameter van 125mm.

Exacte vorm T5

Downloads

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (7) Productinformatieblad 4050300008974

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (8) Productspecificaties

Beschrijving Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm

Goed om te weten:

  • Compact design
  • Hoog Lumen behoud
  • Koel wit licht met breed applicatiegebied.
  • Geschikt voor creatieve verlichting en decoratie

Compact design

Deze Osram Basic T5 zijn buizen met een G5 fitting. Deze fitting geeft aan het het een dunne buis is. De diameter is 16 mm. De lengte van de buis is 51 cm en het wattage verbruik is 13W.

Hoog Lumen behoud

Deze buis heeft een uitstekend Lumenbehoud gedurende de levensduur. Bij TL buizen van lage kwaliteit neemt het aantal Lumen af naarmate de levensduur verstrijkt. Deze buis behoudt bijna alle Lumen, waardoor je lang plezier hebt van goede verlichting.

Koel wit licht met breed applicatiegebied.

Koel wit licht is een lichtkleur van 4000 Kelvin. Deze kleur wordt voornamelijk in kantoren gebruikt, omdat het mensen wakker en gefocust houdt. Omdat deze buizen zo compact zijn, worden ze ook vaak gebruikt in winkels, supermarkten of in openbare gebouwen.

Geschikt voor creatieve verlichting en decoratie

Door de kleine afmeting is deze buis zeer geschikt voor decoratieve verlichting. Je kunt de buis op plaatsen waar dit met grotere lampen lastig lijkt.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Klantenservice

Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Lichtadvies

Dinsdag - Woensdag : 08.30u - 12.00u

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 416 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Osram Lumilux T5 13W - 640 Koel Wit | 52cm (2024)

References

Top Articles
Oklahoma makes history at Women’s College World Series with fourth straight championship
Oklahoma softball sweeps Florida State to win third consecutive Women's College World Series
Northern Counties Soccer Association Nj
NYT Mini Crossword today: puzzle answers for Tuesday, September 17 | Digital Trends
Txtvrfy Sheridan Wy
Osrs But Damage
Deshret's Spirit
Geometry Escape Challenge A Answer Key
OnTrigger Enter, Exit ...
Daniela Antury Telegram
Delectable Birthday Dyes
Calmspirits Clapper
Cvs Appointment For Booster Shot
Leader Times Obituaries Liberal Ks
St Maries Idaho Craigslist
Plan Z - Nazi Shipbuilding Plans
Healthier Homes | Coronavirus Protocol | Stanley Steemer - Stanley Steemer | The Steem Team
Tyrone Unblocked Games Bitlife
Rs3 Ushabti
Silky Jet Water Flosser
Craigslist Wilkes Barre Pa Pets
Used Patio Furniture - Craigslist
Victory for Belron® company Carglass® Germany and ATU as European Court of Justice defends a fair and level playing field in the automotive aftermarket
Cognitive Science Cornell
Malluvilla In Malayalam Movies Download
Lcsc Skyward
Helpers Needed At Once Bug Fables
Allegheny Clinic Primary Care North
Craigslist/Phx
Bi State Schedule
J&R Cycle Villa Park
Workboy Kennel
24 slang words teens and Gen Zers are using in 2020, and what they really mean
Scioto Post News
Save on Games, Flamingo, Toys Games & Novelties
T&J Agnes Theaters
Metro 72 Hour Extension 2022
Delaware judge sets Twitter, Elon Musk trial for October
Mohave County Jobs Craigslist
Craigslist Ludington Michigan
The Banshees Of Inisherin Showtimes Near Reading Cinemas Town Square
Dogs Craiglist
More News, Rumors and Opinions Tuesday PM 7-9-2024 — Dinar Recaps
Improving curriculum alignment and achieving learning goals by making the curriculum visible | Semantic Scholar
Gfs Ordering Online
Who Is Responsible for Writing Obituaries After Death? | Pottstown Funeral Home & Crematory
Dwc Qme Database
1Tamilmv.kids
Joe Bartosik Ms
Otter Bustr
Ubg98.Github.io Unblocked
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 6514

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.